Escola de Música, Dansa i Teatre Musical  

 

DANSA

 

INICIACIÓ AL TEATRE I LA COMÈDIA MUSICAL (de 3 a 5 anys)
................................................................................

Broadway Jazz-Claqué-Ballet Clàssic-Cant-Interpretació-Maquillatge Escènic

Un tastet de cadascuna de les disciplines per a nens i nenes que es vulguin iniciar al Teatre i la Comèdia Musical, cantant, ballant i actuant. Tot mitjançant el joc simbòlic, els contes musicals i la dansa.

 

BALLET CLÀSSIC  (a partir de 6 anys, juvenil i adult)
..............................
La dansa clàssica és una representació de l'elegància i l'estil pur, on es desenvolupa tècnica i moviment de forma perfecta.
És un estil la dansa que requereix molta disciplina, entrenament i sentit estètic.

 

BROADWAY JAZZ  Dansa Jazz (a partir de 6 anys, juvenil i adult)
..............................
Els principis de la dansa jazz són l’ús de l'energia i improvisació i es caracteritza per moviments amplis i molt expressius a temps i contratemps, tensió i relaxació. Resulta altament coreogràfica i ha estat determinant pel desenvolupament del teatre musical de Broadway.

 

CLAQUÉ Tap Dance (a partir de 6 anys, juvenil i adult)
..................
El claqué, també anomenat Tap Dance, és un estil de ball nord-americà en què es mouen els peus rítmicament. Els seus orígens són a partir de la fusió de les danses d'esclops d'Irlanda, el nord d'Anglaterra i Escòcia combinat amb els balls practicats pels afroamericans entre el segle XVII i el XVIII on es prohibia als esclaus que utilitzessin instruments de percussió, fet que els va motivar a realitzar la percussió amb els peus i les mans. D'aquesta manera, mentre les danses es barrejaven, un nou estil de ball naixia: el Tap Americà.

 

MAQUILLATGE ESCÈNIC (a partir de 6 anys, juvenil i adult)
..........................................
Durant el curs es treballaran diversos musicals i el maquillatge escènic de cadascun d'ells. Els alumnes aprendran a automaquillar-se en cada ocasió.

 

 
©copyright: Escola de Música Núria Castells