Escola de Música, Dansa i Teatre Musical  

 

QUI SOM

Escola de Música iniciada l’any 1993 i encapçalada per Núria Castells Santigosa, titulada en Piano i Cant pel Conservatori de Música del Liceu.

Durant aquests anys, l’escola ha format Pianistes, Cantants, Compositors i Instrumentistes de Modern.

L’Escola està Vinculada al Conservatori de Música del Liceu des del 1993 i és membre de la Xarxa d’Escoles Vinculades al Liceu des del 1997.

Els ensenyaments musicals actuals de l’Escola preveuen l’aprenentatge de la música com a Improvisació, nova metodologia d’Ensenyament Musical.

Els nivells van en funció dels estudis de cada alumne/a, passant per Sensibilització I-II-III, Bàsic de l’1 al 6, Aprofundiment, Avançat de l’1 al 6 i Grau Superior (aquest ja es cursa al Conservatori).

El setembre del 2009 es va inaugurar Off-Broadway, la primera Escola de Teatre i Comèdia Musical de la comarca d’Osona. Dirigida també per Núria Castells.

L’escola Off-Broadway ofereix el millor programa docent pensat per formar futurs actors i actrius de Musicals.

La nostra escola està composta per un equip de professors titulats i llicenciats, especialitzats en el gènere Musical.

Fem que t’entrin les ganes de fer teatre i comèdia musical, improvisant, cantant i ballant, amb algunes de les disciplines que giren entorn del teatre i la comèdia musical: Interpretació, Escenes de Musicals, Interpretació de cançons, Veu i Dicció, Cant de Musical i Cant Coral, Maquillatge Escènic, Broadway Jazz (Dansa Jazz), Tap Dance (Claqué), Tècnica de Ballet Clàssic i Instruments.

Oferim cinc tallers bàsics: Iniciació a la comèdia musical, Infantil, Pre-juvenil, Juvenil i Adult amb nivells diversos per a cada grup.

L’escola organitza audicions, musicals i diversos espectacles amb l'alumnat al llarg del curs, així com cursets amb els musicals de l'estiu Off- Broadway.

Així doncs, des del 2009 l’Escola de Música passa a ser ESCOLA DE MÚSICA, DANSA I TEATRE MUSICAL.

 

 

 

 

©copyright: Escola de Música Núria Castells