Curset d’Estiu i Camp Rock Star

CURSET ESTIU DE CANTCurset d’Estiu i Nou VIDEOCLIP

És el 25è Aniversari de l’Escola i ho volem celebrar fent un Videoclip a l’Estiu amb TU!!!

Farem un Curset de 2 setmanes, per a edats entre 4 i 17 anys. Agafarem com a disciplines, el Cant Modern i la Dansa.

Farem Classes de Cant amb versions de temes actuals i de tots els temps, empastant les diferents veus que composarem a classe i adaptant les lletres al català o bé en versió original. Treballarem tècnica vocal, dicció de veu, ritme, afinació i vocalització amb Professors LICEU. També farem Coreografies dels temes escollits. Si toques algun Instrument, diga’ns quin i formaràs part de l’orquestra i combos dels temes treballats. Et prepararem per fer càstings de cant. Durant la segona setmana, seleccionarem un tema dels treballats i gravarem les veus en un estudi de gravació, seguidament, farem un rodatge d’un Videoclip que penjarem al YouTube de l’escola. Durant el rodatge, aprendràs com muntar un plató amb so i llums i prèviament farem un curset de maquillatge per lluir davant les càmeres. També hi ha l’opció de fer classes particulars de Piano, Cant, Guitarra, Violí i Bateria a les tardes.

CAMP ROCK STAR

Camp Rock Star

Si tens entre 8 i 17 anys, t’agrada cantar, i vols aprendre a actuar dalt d’un escenari, aquest és el teu Camp Rock!!! 5 dies per gaudir cantant tots junts.

Aquestes colònies van adreçades a nois que els agradi cantar i que vulguin compartir uns dies amb altres cantants. Compartir les emocions i habilitats que tenim els cantants i artistes quan pugem dalt d’un escenari. Conviure tots junts sabent que ens agrada CANTAR!!!

Un curset de Cant Clàssic i/o Modern amb versions de temes actuals i de tots els temps, on podràs escollir quins temes vols treballar d’entre uns quants que et proposarem. Tots ells adaptats al català o en versió original. En treballarem la tècnica vocal, dicció de la veu, ritme, afinació i vocalització.

Les classes de cant seran amb professors LICEU.

Farem Coreografies dels temes escollits amb professors de Dansa.

Et prepararem per fer càstings de cant, farem un curset de maquillatge per lluir davant les càmeres i molts i molts jocs, sense oblidar-nos de la platja i la piscina de la casa.

L’últim dia, farem un concert pels teus familiars i amics, perquè puguin veure’t dalt d’un escenari cantant i gaudint de tot el que has après durant aquests dies amb nosaltres.

Enviarem un Email amb tota la información final a tots els inscrits. Per a consultes, podeu enviar Email a direct@off-broadway.cat indicant el telefon i hora que us va bé que us truquem.


  • Casa Eurostage de Caldes d’Estrac.
  • Sortida de diverses poblacions i ciutats amb bus. Confirmarem horaris més endavant.

Preu: 290,00Inclou trasllat d’anada, pensió complerta, classes de cant, coreografies i dansa i moltes més activitats. Paga senyal de 100,00€ al fer l’inscripció. 


PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS:

MATINS: Classes de cant i coreografies de dansa. Preparació per presentar-se a càstings i posada en escena. Com cantar amb microfonia i proves de so.

TARDES: Jocs i activitats d’aigua, piscina de la casa i sortides a la platja.

NITS: Sopars amb concerts de nit i jocs.

DIVENDRES 20 DE JULIOL: Recollida dels participants a la casa de colònies i Concert final als jardins amb tots els alumnes participants. Concert de la Júlia i en Nil. Enviarem horaris per mail.

Al llarg dels dies podreu cantar temes i estar amb la Júlia Viñas actualment Soprano i estudiant del Conservatori del Liceu, podeu visitar la seva web:

http://www.juliaviñas.com

i en Nil Garriga, ex-concursant de la Voz Kids i actual alumne de cant modern i piano, de l’Escola de Música Liceu.

Tots dos gaudeixen cantant dalt dels escenaris i us podran explicar moltes anècdotes i donar bons consells.

Us deixem amb algun dels temes que canten junts:

FORMULARI D’INSCRIPCIONSEntra als següents vídeos que hem fet des de l’escola:

 

 

©copyright: Escola de Música Núria Castells

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close