Agenda i Notícies


AGENDA CURS 17-18

Aquest any, per tal de poder celebrar el 25è Aniversari de l’Escola, hem seleccionat per fer dos grans festivals. El 22 d’abril, celebrant Sant Jordi el 25è Concert de Gala, a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu, i hem volgut que fos especial. En aquest concert tot l’alumnat de Música podran lluir unes quantes interpretacions. El 10 de juny, Recordant 25 Anys al Teatre Cirviànum de Torelló, a càrrec de tots els alumnes de l’Escola. Amb un recull d’interpretacions que s’han pogut escoltar al llarg de tots aquests anys.

 • 18 de novembre: Concert de Graduació i entrega de Diplomes pels alumnes que han acabat el B6, a l’Auditori del Conservatori Superior de Música del Liceu.
 • 25 de gener: Exàmens Liceu a l’Escola, matí i tarda.
 • 9 de març: Palau de la Música Catalana, a les 17,30h, Cantata Escoles Liceu, “Singing with Duke Ellington”, en el 80è aniversari del primer enregistrament de música de Duke Ellington, amb els Cors i Orquestra dels alumnes Liceu de B3 a B6. Dirigits per Ricard Oliver.
 • Del 12 al 17 de març: Setmana Cultural al Conservatori del Liceu on tots els alumnes Liceu podran participar en les activitats organitzades.
 • Del 20 al 23 de març: Portes Obertes a l’Escola, en totes les disciplines.
 • 21 d’abril: Dia Internacional de la Dansa, a la Plaça dels Martirs de Vic a càrrec dels alumnes de Dansa, amb Osona en dansa.
 • 22 d’abril: A les 17h, a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu, 25è Concert de Gala amb el Concert de Sant Jordi , a càrrec dels alumnes de Piano, Cant Clàssic i Modern, Violí, Guitarra i Bateria.
 • 26 i 27 de maig: COLÒNIES 25 ANYS.
 • 7 de juny: Exàmens Liceu a l’Escola, matí i tarda.
 • 10 de juny: RECORDANT 25 ANYS, al Teatre Cirviànum de Torelló, a càrrec de tots els alumnes de l’Escola.
 • De l’11 al 15 de juny: Període de INSCRIPCIONS i lliurament d’horaris Curs 18-19.
 • 15 de juny: Festa del 25è Aniversari a l’Escola, amb sopar, concerts, espectacles i molta Festa!!! 

NOTÍCIES QUE FAN HISTÒRIA i NOTES DE PREMSA:

 • El passat mes d’octubre, els alumnes de l’escola han gravat i rodat el Videoclip del 25è Aniversari de l’escola que porta per títol, BRILLEM COM DIAMANTS, amb lletra de Núria Castells i Júlia i Aleix Viñas.
 • JÚLIA VIÑAS ha gravat el seu primer DVD, titulat Brilles dins meu. La podreu seguir a http://www.juliaviñas.com, a l’Instagram com a @juliaenconcert o al YouTube com a Júlia Viñas. https://www.youtube.com/channel/UC0IA1LOFDjoCAM78ST-7y8g
 • FESTA MAJOR DE MANLLEU 2016 amb JÚLIA I NIL EN CONCERT. El dia 15 d’agost a les 21h30, la nostra Escola amb Júlia Viñas i en Nil Garriga en cant, junt amb Núria Mitjavila al piano, Aleix Viñas al violí, i el Ballet Off Broadway amb, Judit Marce ballarina solista i Estel Roca, Clàudia Casadesús, Leia Generó, Aleix Viñas, Edith Pardo, Júlia Guillen, Alba Carbó i Marcel Cobos. Amb la col·laboració d’Anna Torner amb patinatge. Tots ells amb les seves actuacions de Balades i versions Pop Rock, Àries d’Òpera i Musicals. Van fer omplir les més de 500 cadires que la organització de la Festa Major va col·locar davant l’escenari principal de la Plaça Fra Bernardí. Des d’aquí volem agrair totes les felicitacions que la Direcció, ha rebut i rep per aquest Concert i que fem extensiu a les mares i pares de tots els participants, artistes de la nostra Escola i que en aquest cas cap d’ells no superaven els 16 anys d’edat.
 • SE’N FARÀ RESSÒ – Manlleu Ciutat Gegantera 2010.
  L’escola va col·laborar amb Manlleu Ciutat Gegantera 2010, fent la composició de l’Himne “Se’n farà ressò”.
  La composició i direcció musical va anar a càrrec de Núria Castells i Santigosa, en què es pot sentir un gènere de musical molt ric en harmonia que contrasta una part molt clàssica amb piano i violí i una part moderna on entren tots els instruments moderns.
  La lletra va anar a càrrec de Laia Castells i Santigosa; una lletra que explica la història dels gegants de Manlleu, així com transmet l’emoció del gran dia.
  La composició va estar interpretada per músics professionals col·laboradors, Ignasi Roca al Violí, Pep Poblet al Saxo, Joan Ramon Puntí a la Trompeta, Prudenci Panadès a la Guitarra, Albert Vila al Baix, Pep Cullell a la Bateria, alumnes de Jazz i Claqué de l’Escola de Comèdia Musical Off-Broadway i els alumnes de cant de l’escola de Música Liceu Núria Castells amb la col·laboració dels solistes Judit Caballeria, Antoni Font, Júlia Viñas i Aina Ponce. Us presentem la lletra i la representació feta a la Plaça Fra Bernardí de Manlleu el 9 de maig de 2010.

SE’N FARÀ RESSÒ

El gran dia ja ha arribat
Obrim els cors de bat a bat
Sentim joia forta, neguit,
I cor esbojarrat!

D’històries i aventures, no cal dir
Que els gegants n’han viscut a desdir!

Al 1923, Martí, un senyor molt decidit,
empès per gran eufòria
prengué Olot com a destí,
per cercar el magestuós guerrer i el seu amor
amb el rostre més diví

Ni la fúria dels aiguats
Ni els focs més abrandats
Pogueren posar fi a la màgia
d’aquests nobles gegants.

Cap a finals de segle
Van néixer els gegantons
Que sent els més bons minyons
De l’Assumpta i en Galdaric
són els companyons.

Se’n farà ressò a tot arreu
I aquesta cançó tots coneixereu
Perquè Manlleu és ciutat gegantera 2010!

Mireu com es mouen, ballen i somriuen
I pinten de color els carrers de la ciutat
I amb aquesta melodia omplen d’alegria nins i grans.
(Amunt, avall i gira gira gira…)

Mai cap altre dia havia unit amb harmonia gegants i humans!

 

 • SUPER3 I LA NOSTRA ESCOLA. OFF-BROADWAY al Vídeo Clip “M’agrada l’Esport” del Super3.

El 16 de maig, l’equip del Canal de Televisió Super3, es va desplaçar a la nostra Escola per filmar a alumnes de Dansa i Teatre Musical, pel nou Vídeo Clip “M’agrada l’Esport” a més, van aprofitar per gravar en primícia uns espots publicitaris per la festa dels Súpers que se celebrarà la propera tardor. Les filmacions es van localitzar per diferents indrets del Barri de Gràcia de Manlleu i a la mateixa Escola.

ESCOLA I SUPER3

 

©copyright: Escola de Música Núria Castells

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close