Qui som

P1020997 - copiaEscola de Música iniciada l’any 1.993 i encapçalada per Núria Castells Santigosa, titulada en Piano pel Conservatori de Música del Liceu.

Durant aquests anys, l’escola ha format pianistes i cantants, entre d’altres instrumentistes i compositors.

L’Escola està vinculada a la xarxa d’escoles vinculades al Conservatori del Liceu des del 1.998.

Els ensenyaments musicals actuals de l’Escola preveuen l’aprenentatge de la música com a Improvisació, nova metodologia d’Ensenyament Musical que implanta la LOE.

Els nivells de l’Escola de Música Liceu, van en funció dels estudis de cada alumne/a, passant per Sensibilització I-II-III, 6 cursos de Bàsic, Aprofundiment per accedir als 6 cursos d’Avançat (Professional) i 4 cursos de Grau Superior per obtenir la llicenciatura final.

Tots aquests estudis són amb els ensenyaments Liceu però, també es pot accedir  a l’escola per fer cursos com a hobbie o interpretant instruments moderns. Oferim cursos per a adults amb totes les especialitats i modalitats.

El setembre de 2009 es va inaugurar Off-Broadway, la primera Escola de Teatre Musical de la comarca d’Osona, dirigida també per Núria Castells.

L’escola Off-Broadway ofereix el millor programa docent, pensat per formar futurs actors i actrius de Musicals i grans ballarins.

La nostra escola està composta per un equip de professors titulats i llicenciats, especialitzats en el gènere Musical.

Fem que t’entrin les ganes de fer Teatre Musical, improvisant, cantant i ballant, amb les disciplines que giren entorn del Teatre Musical: Interpretació, Escenes de Musicals, Interpretació de cançons, Veu i Dicció, Cant de Musical i Cant Coral, Maquillatge Escènic, Broadway Jazz (Dansa Jazz), Tap Dance (Claqué), Ballet Clàssic, Contemporani, Hip hop i Instruments varis.

L’escola organitza audicions musicals i diversos espectacles i col·laboracions amb l’alumnat al llarg de tot l’any.

Així doncs, des del 2009 l’Escola de Música passa a ser ESCOLA DE MÚSICA, DANSA I TEATRE MUSICAL.

©copyright: Escola de Música Núria Castells

                                                                                                                                                 

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close